IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роуз Лесли за зависимостта на Кит Харингтън и победата над нея

29 април 2022 18 00

„Зависи изцяло от него дали ще пие отново“, казва тя

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Роуз Лесли и Кит Харингтън са една от най-потайните холивудски двойки. Двамата се запознават по време на снимките на „Игра на тронове“, където за кратко играят влюбени. Отношенията им се пренасят в истинския живот, но малко след като Лесли напуска сериала, двамата се разделят. Бързо разбират, че не могат един без друг и се събират. Женят се през 2018 година, а две години по-късно се ражда и първородният им син.

Всичко изглежда като приказка, но всъщност нещата между Кит и Роуз са доста по-сложни. Двамата трябва да се справят с големи трудности, за да получат своя щастлив край. Въпреки че рядко говорят за семейството си, сега Лесли разкрива малко повече подробности за един от най-трудните периоди – моментът, в който Харингтън влиза в рехабилитационна клиника.

В интервю за Harper's Bazaar, на чиято корица застава за юнския брой, Лесли споделя, че постепенно е разбрала, че не може да спаси партньора си от проблемите му. Той е трябвало да потърси професионална помощ, която ще му осигури стабилна основа, от която да гради бъдещето си. Според Роуз, рехабилитацията прави сериозни промени в живота на Харингтън.

„Анонимните алкохолици предоставиха изключително любящо пространство за него, където можеше да бъде чут и да е сигурен, че не е сам. Ако не се беше подложил на рехабилитация, със сигурност щеше да е на по-различно място в момента“, категорична е актрисата. Харингтън е бил пристрастен към алкохола през 2019 година, но вече е добре и продължава своята трезвеност.

Лесли допълва, че е научила много за пристрастяването, но смята, че не може да спре Кит, ако той някога поиска да се завърне към пороците си. „Зависи изцяло от него дали отново ще пие. Никаква сила не може да го спре от това, което е решен да направи. Не искам да поставям това напрежение върху себе си. Отговорността за действията му е изцяло негова. Не мога да го опазя“, казва тя.

Според Harper's Bazaar, актьорите вече са закупили втори имот в Съфолк, където смятат да се преместят, след като Харингтън приключи с постановката „Хенри V“ в Лондон. Лесли се шегува, че ще използват 14-месечния си син, за да привлекат новите съседи към себе си.

Кит и

Снимка: Getty Images

Кит Харингтън също е говорил за проблемите си с алкохола, давайки интервю пред Sunday Times през август. Тогава разкри, че е преминал през няколко доста ужасни неща, след като „Игра на тронове“ приключва през 2019 година.

„Озоваваш се в ситуация, когато се чувстваш като лош човек, срамуваш се от себе си. Имаш чувството, че няма изход, че това е истинската ти същност“, казва той. Допълва, че пътят към изтрезняването е силата да си кажеш, че можеш да се промениш. Според него, поговорката „Леопардът не мени петната си“ е напълно погрешна, защото всъщност те се променят.

През май 2019 година актьорът постъпва в рехабилитационния център Prive-Swiss в Кънектикът, където се лекува главно заради пристрастяването си към алкохола. „Кит реши да използва почивката в графика си, за да прекара малко време в центъра и да работи върху някои лични проблеми“, каза тогава говорител на Кит.

Кит и

Снимка: БГНЕС

Рехабилитацията завършва с успех и Харингтън се завръща отново към киното и театъра. Той играе във филма „Вечните“, който излезе на големия екран миналата година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари